Aby usunąć swoje konto, kliknij ikonę „X” obok opcji „Usuń konto”

Ikona „Usuń konto”.
Zobaczysz okno „Usuń konto”. Jeśli zdecydowałeś się je usunąć, wpisz swoje hasło i kliknij „Usuń konto”. Nie będziesz mógł odzyskać swojego konta. Jeśli zmieniłeś zdanie, kliknij „Anuluj”.

Okno „Usuń konto”.