Hesabınızı silmek için “Hesabı Sil”in yanındaki “X” simgesine tıklayın.

“Hesabı Sil” simgesi
“Hesabı Sil” penceresini göreceksiniz. Eğer silmeye karar verdiyseniz şifrenizi girin ve “Hesabı Sil”e tıklayın. Hesabınızı kurtaramayacaksınız. Fikrinizi değiştirdiyseniz “İptal”e tıklayın.

“Hesabı Sil” penceresi