Jeśli rozmowa z użytkownikiem przestanie sprawiać ci przyjemność, możesz dodać go do „Listy ignorowanych”, klikając „Zablokuj użytkownika”.

Ikona „Zablokuj użytkownika”.

Okno „Dodaj do listy ignorowanych”.
Możesz usunąć gracza z „Listy ignorowanych”, klikając „Odblokuj użytkownika”.

Ikona „Odblokuj użytkownika”.
Potwierdź swoją decyzję.

Okno „Usunięcie z listy ignorowanych”.