Om du inte längre vill chatta med en användare kan du lägga till honom eller henne i “Blockeringslista” genom att klicka på “Blockera användare”.

Ikonen “Blockera användare”.

Fönstret “Lägg till i blockeringslistan”.
Du kan ta bort spelaren från “Blockeringslista” genom att klicka på “Avblockera användare”.

Ikonen “Avblockera användare”.
Bekräfta ditt beslut.

Fönstret “Ta bort från blockeringslistan”.